Denné menu

  1. Denné menu 21.05. – 25.05.2018

Pondelok

Polievka: 0,33l Slepačí vývar / Mrvenicová 1.3.9.7
Menu 1: 150g Bravčový závitok (vajce, párok, slanina), 150g ryža 4,30€ 1.3
Menu 2: 150g Kuracie placky, 150g varené zemiaky 4,20€ 1.3
Menu 3: 300g Dukátové buchtičky s vanilkovým krémom 4,00€ 1.3.7

Utorok
Polievka: 0,33l Hovädzí vývar / Boršč 1.3.9.7
Menu 1: 150g Sviečková na smotane, 150g knedľa 4,30€ 1.3.7
Menu 2: 150g Bravčové kocky na víne, 150g tarhoňa 4,20€ 1.3

Menu 3: 150g Vyprážaný karfiol, 150g varené zemiaky 4,00€ 1.3.7

Streda 
Polievka: 0,33l Slepačí vývar / Frankfurtská 1.3.9.7
Menu 1: 150g Vyprážaný kurací rezeň v jogurte, 150g zemiaková kaša 4,30€ 1.3.7
Menu 2: 150g Hovädzie rezančeky s pórom, 150g ryža 4,20€ 1.3
Menu 3: 300g Šúľance s makom 4,00€ 1.3.7

Štvrtok
Polievka: 0,33l Hovädzí vývar / Struková kyslá 1.3.9.7
Menu 1: 150g Prírodný hovädzí plátok s fazuľovými strukmi v slaninke, 150g ryža + hranolky 4,30€ 1.3
Menu 2: 150g Pštrosie vajce, 150g varené zemiaky 4,20€ 1.3.7

Menu 3: 300g Špagety s morca – dellou 4,00€ 1.3

Piatok 
Polievka: 0,33l Slepačí vývar / Cesnaková 1.3.9.7
Menu 1: 150g Prírodné kuracie prsia s broskyňou a syrom, 150g ryža 4,30€ 1.3
Menu 2: 150g Hovädzie pikantné, 150g halušky 4,20€ 1.3.7
Menu 3: 300g Buchty na pare 4,00€ 1.3.7

 

Zmena jedál a cien jedálneho lístka vyhradená.

Chlieb 0,10€/1ks,

Termobox 0,25€/1ks,

Dovoz: 0,40€/ 1 obed

Alergény: 1.Obilniny, 2.Kôrovce, 3.Vajcia, 4.Ryby, 5.Arašidy,6.Sójové zrná,7.Mlieko,8.Orechy,9.Zeler, 10.Horčica,11.Sézamové semienka,12.Oxid siričitý a síričitany,13.Vlčí bôb,14.Mäkkýše 
Váha mäsa je uvedená v surovom stave pred tepelnou úpravou.